Francesca Brown – gostovanje u travnju 2015.

Francesca Brown dolazi u Zagreb u prvoj polovici travnja. Osim u Zagrebu, gostovat će u Splitu i Beogradu.

Već sada možete rezervirati svoje mjesto za privatna čitanja na mail: svijetangela@gmail.com. Datum i vrijeme svog termina dobit ćete naknadno, nakon što Francesca potvrdi točan datum dolaska.

Susret s Franceskom i Anđelima posebno je iskustvo. Anđeli nam daju poruke koje nam mogu pomoći osvijestiti ono što nam je potrebno za radostan i ispunjen život.

“Ponekad nam je svima u životu potrebna podrška i “potvrda”. U susretu s F. Brown dobila sam puno više od toga. Hvala Anđelima i Francesci ❤ 
Martina Tišljar Delić

Knjigu u PDF formatu Francesca Brown: Anđeli koji mi šapću, možete preuzeti ovdje: Francesca Brown – Anđeli koji mi šapću

slika Anđeli koji mi šapću

Francesca Brown  je izuzetna dama s nevjerojatnim darom; vođena da osvijetli i ispuni nadom i smislom živote ljudi.

Francescina izuzetna priča je svjedočanstvo promjene koja se može dogoditi ako otvorimo oči i pustimo nadu u srce.

Francesca je obična žena s neobičnim darom.

U listopadu 1999. Francesci je dijagnosticiran ME (mijalgijski encefalomijelitis) i gotovo je dvije godine provela nepokretna u krevetu. Međutim, 2001. prikazao joj se anđeo i pomogao da ozdravi. Otada je Francesca u svakodnevnom kontaktu s anđelima i nastavlja raditi s njima kao kanal kroz koji oni pomažu i drugim ljudima. Živi u Dublinu, udana je i ima dvoje djece. O Francesci su prije nekoliko godina pisale i lokalne novine. Novinar koji je s njom radio, Niall Bourke, toliko je bio oduševljen njezinom pričom i onime što mu je Francesca ispričala da joj je predložio da o svojem duhovnom putovanju napiše knjigu.

Autorica dva bestsellera (Anđeli koji mi šapću i Glasovi anđela) Francesca je u proteklih nekoliko godina proputovala Irsku I dodirnula srca, umove I duše tisuće ljudi kroz svoj rad I kontakt s Anđelima.

 Francesca veoma brzo postaje najpoznatiji anđeoski kanal Europe.  Njezin rad uključuje:

–   Večer s Anđelima, gdje Francesca kanalizira poruke koje dolaze iz Anđeoskog kraljevstva i donosi sreću, olakšanje i utjehu svima onima koji su blagoslovljeni da mogu primiti te poruke.

–  Privatna čitanja “jedan na jedan”

–  Rad s velikim brojem organa vlasti u potrazi za nestalim ljudima

Francesca sve više putuje izvan rodne Irske. Nedavno je bila u Norveškoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj i Americi, Italiji i Hrvatskoj.

. Večer će trajati otprilike 2-3 sata, a moći ćete i osobno upoznati i pozdraviti Francescu, i dati joj knjigu na potpis.

Francesca će početi večer kratkim 10-minutnim govorom o svom osobnom iskustvu s Anđelima te svjedočanstvom kako su joj Anđeli pomogli da se iscijeli od bolesti koja ju je prikovala za krevet, i da postane osobe kakva je danas.

Zatim će voditi posjetitelje kroz malu meditaciju putem koje mogu sresti svog Anđela Čuvara, Duhovnog Vodiča ili preminulu dragu osobu, člana obitelji ili prijatelja.

Ostatak večeri Francesca će kanalizirati pojedinim posjetiteljima poruke koje je primila od strane Anđela, Duhovnih Vodiča, preminulih dragih osoba, članova obitelji ili prijatelja.Na kraju ove predivne večeri, nakon što ste doživjeli  kako Francesca kanalizira posjetiteljima poruke njihovih dragih osoba, obitelji ili prijatelja koji su preminuli nećete više sumnjati u postojanje Anđela i Anđeosko kraljevstvo.

Ukoliko ostane dovoljno vremena, posjetitelji će Francesci moći postavljati pitanja.

Više o Fransesci i njezinom  radu možete naći na: www.irishministryofangels.com

F.Brown

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s