Arhanđeo Šamuel

Prije neki dan imala sam susret s Arhanđelom Šamuelom. Ovaj predivan, moćan i istovremeno nježan arhanđeo može vam pomoći kada je Srce u pitanju. Ovaj vas Arhanđeo može naučiti o bezuvjetnoj ljubavi…
Taj dan zamolila sam ovog Arhanđela da mi pomogne. Došao je s nježnom ružičastom svjetlošću i u tren smo se našli na velikoj predivnoj livadi. Onda me pitao: „Kada bi mogla kreirati Ljubav, kako bi ona izgledala?“ Istog je trenutka nestao.
Ostala sam sama na toj livadi. Bila sam zbunjena. Pogledala sam u ruke i počela razmišljati. Kako bi Ljubav izgledala da ju mogu kreirati? Pitanje je odzvanjalo u meni. Pojavio mi se u mislima cvijet – on je Ljubav. Onda sam pomislila kako sam i ja sama Ljubav. Misli su mi jurile i onda sam shvatila da ne mogu kreirati ono što već postoji, mogu se samo sjetiti kako izgleda Ljubav… Činilo mi se da se nebrojeno slika izmijenilo preda mnom – kao da sam vidjela sva lica ljudi, sve biljke i životinje, sav život i na kraju zvijezde, planete cijeli svemir… Sve to na kraju kao da je eksplodiralo preda mnom i ostalo je Ništa i Sve istovremeno. Ne znam to opisati, kao da nemam dovoljno riječi za to… Kako opisati Ljubav?
Suze su mi krenule i spoznala sam onu – Znam da ne znam. Ostala je tišina i velika skromnost. A istovremno moć. I Ljubav. Ljubav koja čeka svakoga od nas da ju prepoznamo.

Martina Tišljar Delić

poruka ŠAmule

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s