Individualno – Poruke o tebi

Ako ste od onih koji kroz svoja iskustva vole prolaziti sami i lakše vam je opustiti se u privatnim druženjima nego u grupi, zatražite svoj termin za Angel reading (Anđeosko očitanje).

U individualnom pristupu povezati ćemo se s Anđelima, tražit ćemo poruke i odgovore na pitanja; pomoć i vodstvo za ono što Vam je bitno u ovom trenutku. 

Individualni susreti – Poruke o tebi, razlikuju se od druženja u grupi jer su prije svega intimnija. U ovim „anđeoskim čitanjima“ Anđeli daju smjernice i poruke. Često su to podsjetnici na ono što izbjegavamo ili zanemarujemo, ne vidimo i sl. Anđeli će često podsjetiti na talente, snagu, a ponekad čak i hranu ili aktivnosti koje mogu doprinjeti zdravlju :). Govore često i o odnosima, a najvažiji od svih odnosa je onaj koji imamo sa samim sobom.

Angel reading je moguć i putem skypea.

Prijavite se ovim putem:

Razmjena: 900 kn (720 kn do početka 2021.)

Veselim se susretu,

Martina Tišljar 

059_4000x4000_all-free-download.com

“Moje individualno čitanje prošlo je izvan mojih očekivanja. Već sam i prije imao iskustva u komunikaciji sa anđelima, ali bez zadrške, ova je bila “najintezivnija” i meni osobno jako bitna. Naime, već sama meditacija me je dovela vrlo brzo u stanje blaženstva u kojoj sam osjetio i vidio prisutnost mojih anđela. Zatim razgovor s njima. Uz pomoć Martine mi je odgovorio na neke bitne životne brige koje su me tada mučile. Govorili su mi o stvarima koje znamo samo Bog i ja… Nakon ovog druženja, komunikacija s mojim anđelima na putu do doma postala je još jasnija, “čištija” i sada svakodnevna. Iz sveg Srca preporučam odlazak na takvu seansu svim ljudima. Onima koji već imaju iskustva u tom polju jer će si samo oplemeniti svoje znanje i onima koji nisu nikad imali priliku. Za one koji uopće ne vjeruju u ovakve stvari također preporučam, jer nemaju izgubiti ništa, a mogu dobiti SVE!”  Goran

 

“Krenula sam uzbuđeno na sastanak s Martinom i anđelima. Topla dobrodošlica, otvorene ruke i srce. Toliko različito od mene. Sjedoh i prepustih se. Prve Martinine riječi su bile, hvala ti na povjerenju. Hm, zar? Nisam bila toga svjesna. Baš lijepo. S tom rečenicom Martina i anđeli krenuli su slati poruke i poruke, što meni znane a što ne znane. Potvrđeno mi je ono čega sam bila svjesna, kao što mi je ukazano na ono čega nisam bila svjesna ali je moje srce potvrđivalo da tako jest. Energija cijelog događaja susreta bila je predivna. Suze radosnice, zagrljaj svjetla i anđela. Onaj moj anđeo „Aziel“, s kojim sam nekoliko puta bila u kontaktu, predivan je arhanđeo Raziel, i njegova me reakcija sada toliko obradovala. Obradovala me je spoznaja da mogu komunicirati s anđelima i da je sve ono što sam sumnjala, a što se odnosi na susrete s anđelima bila istina. Martina se nježno i s povjerenjem predaje anđeoskom vodstvu, sluša ih i ne sudi, samo prenosi poruke ljubavi i podrške. Bivate iznenađeni porukama vezanim za vas i o vama, koje nitko nikako nije mogao znati, pogotovo ne osoba koju ste tek upoznali. Osjetite dodire i energiju anđela i bivate poneseni na valovima svjetla i ljubavi, osnaženi da krenete dalje ili čak počnete nešto potpuno novo. Vaše srce biva dotaknuto!

Zahvalna sam na tom susretu, anđelima i Martini što sebe daje na ovakav način. Hvala” Dolores

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s