Putovanje u prošle živote s Anđelima

Putovanje u prošle živote ili regresija s Anđelima je iskustvo kojim oslobađamo sjećanja koja nas približavaju spoznaji tko mi jesmo. Iako smo mi puno više od uloga koje igramo u našim životima, one su važan dio našeg putovanja na Zemlji. A još su važnije emocije i uvjerenja koja živimo.

Ovim putovanjima oslobađamo i emocije i uvjerenja koje smo prenijeli iz prošlih života. Sjećanja nas oslobađaju na način da bolje i lakše razumijemo događanja i ljude s kojima živimo u sadašnjem životu. A to je zaista veliki korak u zagrljaj sadašnjoj stvarnosti koja nam daje nebrojeno prilika za rast. Jer to i jest zadaća svih nas, ona najveća – rasti, rasti, rasti… u Ljubav, Radost, Velebnost koja mi Jesmo!

Putovanje s Anđelima je sigurno, nježno i oslobađajuće iskustvo. Osim uvida u ključne trenutke prošlih života, iscjelljujemo i sve što smo prenijeli u ovaj život, a više nam ne služi. Osim iscjeljenja i  “kidanja veza” s prošlosti poslat ćete oprost i ljubav svim dušama koje ste sreli i s kojima ste učili u ovim Zemaljskim putovanjima. Putovanje je pod Anđeoskim vodstvom i zaštitom u one živote koji su sada u ovom trenutku važni za vas.

Martina

Putovanje u prošle živote održava se individualno (traje oko sat i pol). Termin prema dogovoru.

Ako Martina ima vremena za to, moguće je dogovoriti susret i u gradovima u kojima gostuje. Raspored potražite ovdje: KALENDAR

Prijave na email: martina@martinatisljar.com ili na mob: 095/7408 998

Možete se prijaviti i ovdje, samo unesite svoje podatke i pošaljite:

Razmjena: 900 kn

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s