Odgovori na vaša pitanja

Zašto regresija?

Putovanje u prošle živote, odnosno regresiju radimo ne samo da bi spoznali što smo radili, bili u nekom od života već da dobijemo i važne uvide vezano za naš život danas. Anđeli će nas odvesti u one živote koji su važni za nas, one koji nam otkrivaju naše talente, snage, sposobnosti; ali i one u kojima što proživjeli i neka iskustva koja nas danas sprječavaju da živimo svoj puni potencijal. Bez obzira na temu koju prolazimo, Anđeli se pobrinu da uvidi budu blagi, jasni i uvijek u mjeri u kojoj mi to možemo podnijeti.

Osvještavanjem nekih blokada, puno lakše prolazimo kroz buduća iskustva koja su nam do tada bila izazov. Samom spoznajom osnažujemo sebe, ali ono što se dodatno događa u ovim putovanjima je oslobađanje te energije koja je blokirana. Anđeli nam pomažu nadrasti vezanost za prošle događaje, traume, situacije i time se oslobađa energija koja nas podržava za svjesniji život u sada i ovdje.

Svaka osoba na svoj način prolazi kroz ovo iskustvo. Mnogi imaju trenutne pozitivne reakcije i uvide. Regresija ipak ne garantira da ćete nakon nje osloboditi sve traume, fobije ili sl. koje su rezultat nekih situacija u prošlim životima, ali proces iscjeljenja će se zasigurno pokrenuti.

Jedna od značajnih stvari koju dobijemo u ovim putovanjima su spoznaje o nama samima: tko smo, što možemo, koja uvjerenja živimo, koje talente darujemo svijetu i sl. Sve to veliki je dar i pomaže nam da budemo bliži samima sebi i spoznaji tko mi uistinu jesmo.

 

Mogu li svaka osoba imati iskustvo putovanja u prošle živote?

Kao i sve s Anđelima, uvijek postoji mogućnost da Anđeli prenesu poruku da to iskustvo nije za osobu. To se događa vrlo rijetko (do sada sam imala jedno takvo iskustvo).

Obzirom da smo različiti, različita su i ova putovanja. Neki od nas s lakoćom vide, neki bolje čuju, neki će snažnije osjećati. Poanta nije u tome da „gledamo filmove“ naših prošlih života, već da dobijemo važne uvide i da oslobodimo blokiranu energiju. To se postiže na različite načine i svaka osoba koja ima iskrenu želju proći to iskustvo, to i može.

 

Može li se u regresiji dogoditi nešto loše?

Ne može. Regresija može biti snažno emotivno iskustvo, a u tome nema ništa loše. Prolaskom kroz neka iskustva oslobađamo sve što je blokirano, a to pomaže osobi da pronađe balans u ovom životu.

 

Što je s osobama koje nemaju vizualni doživljaj, teško vizualiziraju, „ne vide“?

Postoji način kako doći do sadržaja podsvijesti i bez da se „gledaju“ slike unutarnjim vidom. Različiti smo i to je u redu. Dok jedni s lakoćom „vide“, drugi s lakoćom „čuju“, treći „osjećaju“, neki sve to zajedno. Te različitosti treba poštovati. Kako mi sami, tako i osoba s kojom radite.

 

Koliko traje putovanje u prošle živote?

Cijeli proces putovanja s Anđelima traje oko sat vremena, do sat i pol. S Anđelima lako i brzo ulazimo u dublja stanja u kojima smo u mogućnosti doći do sadržaja naših prošlih života pa s njima nije potrebno ulaziti u trans koji traje satima.

 

Trebam li se pripremiti za regresiju?

Nije potrebna posebna priprema. Potrebna je samo namjera, odnosno unutarnji osjećaj – Da, ovo je za mene.

Jedna od stvari koje možete učiniti je slojevito se obući kada je vani hladno. Zbog otpuštanja energija može vam biti hladno neko vrijeme.