Retreat u Fužinama

 

ANĐEOSKI RETREAT 

Fužine, 01.10. do 03.10.2021.
Fužinarska kuća
 
 
 
Uvjetovani smo prošlošću, uvjerenjima, neprocesiranom patnjom. Vrijeme je da oljuštimo slojeve toga kako bismo došli do srži. Do biti. Do sebe.
Voljenje, prihvaćanje sebe jedina je duhovnost koju trebate. Jer voljenjem sebe oslobađate sjećanje na Boga. Iz tog mjesta možemo stvarati novi, bolji svijet.
Hajdemo zajedno!
 
 
 
 
 
Što možete očekivati:
– duboke procese čišćenja na karmičkoj, emotivnoj, mentalnoj, energetskoj i fizičkoj razini
– jutarnje vježbe i šetnje
– meditacije s Anđelima, duhovnim vodstvom
– vježbe za podizanje svjesnosti
– emotivno oslobađanje pomoću EFT-a
– grupno iscjeljivanje
– kanaliziranje anđeoskih poruka
 
 
 
Raspored: 
Stiže na mail adresu nakon vaše prijave
 
 
Cijena:
Petak 01.10. do nedjelje 03.10.2021.: 1800 kn
 
– cijena retreata uključuje i smještaj u Fužinarskoj kući (u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama) i puni pansion (doručak, ručak, večera)
– nadoplata 75 kn po danu za jednokrevetnu sobu
– cijena ne uključuje prijevoz
– meni je veganski
 
 
Avans:
500 kn na ŽR kao potvrda rezervacije
BonumVox d.o.o.
ŽR: HR9224020061100818489
Opis plaćanja: Seminar 
 
Avans je nepovratan.
 
 
Broj polaznika ograničen, prijave su obavezne.
Opcije za prijavu: putem maila: martina.bonumvox@gmail.com, sms-om na 095 7408 998 ili putem obrasca:
 

DOJMOVI polaznika prošlog retreata

“Draga Martina,
Trebalo mi je par dana da pokušam sročiti rečenice…kao prvo  ZAHVALNA SAM DO NEBA!
Očekivala sam da ću na Fužinama naći mir ali da ću ga ponijeti doma u tolikoj količini i s osjećajem da se taj mir utisnuo u moju dušu e to nisam očekivala
da će biti tako intenzivno.
Ti i sve sestrice koje sam dobila i vidjela da nisam sama u svojim osjećajima mi mnogo znači. Čarobnice tu riječ obožavam…
Isto tako sam shvatila što trebam raditi da bi taj mir očuvala kao moje najvrednije blago. Sve na retreatu je bilo u nekoj harmoniji u biti onako kako bi trebalo biti, jednostavno…
Svjesna sam da su svi odgovori u meni ali trebam nekoga u životu da mi pomogne, podsjeti na neke stvari.
Hvala ti što postojiš, točno onakva kakva jesi.
HVALA, HVALA, HVALA ❤️”
Monika

“Bok draga Martina. Malo se mučim napisati ovaj osvrt jer ne mogu riječima to objasniti i još uvijek sam pod jako velikim dojmom. I nakon par dana još se nije sve sleglo.
Osjećam duboku zahvalnost, potrebu za šutnjom jer je toliko jako, veliko, ljubavno, moćno, podržavajuće , da mislim kako će riječi umanjiti sam osjećaj. Kao da ako ispričam, prepričam izgubit ću to , a želim to zadržati ljubomorno u sebi.
Doživjela sam čuda. Osjetila pripadnost s ljudima koje prvi puta vidim, što potvrđuje  da smo svi isti iznutra kada maknemo oklope. Meditacije čudesne, pune dubine, nježnosti, moćnosti opet. Ti i tvoja vojska anđela, nemam riječi, samo suze izlaze, od zahvalnosti, velebnosti. Srce mi je puno. Čudo je da sam se našla u takvoj grupi , ne znam čime sam to zaslužila ali zahvalna sam do neba na tome. 
Dalje, ekipa, čarobnice, tako jednostavno čarobno jesu. Sa svima vama osjećala sam se kao da sam došla doma i još se tako osjećam kad pomislim na vas. Poruke koje sam čula za druge i za sebe , nevjerojatno povezane, podržavajuće, ostavljaju bez teksta. 
Veliko hvala tebi Martina, hvala anđelima i svom duhovnom vodstvu što sam imala tu čast biti dio . Dio te sveukupnosti.
I hvala čarobnicama, volim vas sve ❤️
Hvala ti što nesebično dijeliš sebe i anđele sa svima nama. Hvala ti što stvaraš čaroliju na Zemlji.❤️”
Petra F

“Jako je neobično kad primimo nešto duboko podržavajuće puno ljubavi i milosti a ne možemo o tome puno reći.
Riječi postaju male, neki skup znakova u koji ni da ih se slaže u neprekidnim nizovima ne može stati punina slatkoća milina jedinstva s Izvorom. 
Kad se primi Boga u prsi, kad zakriljen svojim Andjelom zasjaji plamen u srcu i sjaji sjaji da sve okolo poprimi taj mekani moćni zlatni sjaj.
Kad umjesto umom ćutiš Sebe onim koji zapravo jesi.
Ko povratak Kući nakon dugog dugog puta i ne preostaje ti nikakva riječ osim da klekneš i poljubiš prag.
Hvala divnoj blagoj odlučnoj i nadasve ljubavnoj prema svima i svakome našoj Martini.  
Hvala na vodstvu hvala na prilici da sve i više od toga primim.
Hvala, Hvala, Hvala ❤️❤️❤️”       
Vesna

“Draga Martina,
Kako da opišem retreat u Fužinama? Ne znam jer se riječima ne može opisat!! Od prve objave za retreat odmah sam se prijavila bez da trepnem! Pojavio se izazov zbog kojeg možda nisam mogla prisustvovati, ali tvoja podrška, ljubav, lijepa riječ, otopile su sve i snažno u meni je vriskalo “idem bez obzira na ovaj izazov!!” Ono sto mogu reci je da sam dobila toliko blagoslova, ljubavi, podrške, uvida, smijeha, opuštenosti, upoznala divne duše, osjećala se predivno! Znam da mi se nakon tog vikenda nije dalo otići u stvarnost, jer je za mene ovo bila bajka uz mnogo anđela, vilenjaka i čarobnica!! Jutarnje šetnje u tišini otkrile su u meni da je tako dobro biti sam sa sobom i razgovarati s anđelima, ježila sam se od radosti! Meditacije, iscjeljenja, čuda su se dešavala! A ti si nas s toliko lakoće i tako jednostavno i prirodno dovela i vodila kroz cijeli retreat, da sam ti beskrajno zahvalna na tome  Jedva čekam idući retreat, jer ovakav čudesan osjećaj vrijedi ponoviti!!! Ti si nas Anđeo, hvala ti!” ️
Irena

“Bilo mi je predivno.Toliko ljubavi i podrške nisam nikada osjetila i na tome sam neizmjerno zahvalna. Osobito tebi od trenutka od kada si ušla u moj život.
Iako su me za većinu meditacija Andjeli uspavali i ničega se ne sjećam,sada kad sam došla doma vidim promjene na sebi,kako komuniciram s drugim ljudima,gdje jasno izražavam sebe i još vise govorim svoju istinu.

Veliko hvala 😍❤️”
Irena

“Vikend Retreat u Fužinama proveden s Martinom, Sjajnim Ženama, Anđelima i obiljem duhovnog vodstva mi je donio balansiranje srca i uma tako da uzajamno surađuju kao nikada do sada. To je točka iz koje više ništa nije isto… sve je jasnije, jednostavnije, čišće… kvalitetnije.
Sve= svaki aspekt moga bivanja i djelovanja je trajno dobio neku novu dimenziju.
Zahvalna na ljubavi i moći 🙏❤️
Veliko Lj I M od Ljubavi I Moći 😍🥰”
Alex

“Retreat je bio čudesan. Kako se opisuje čudesnost? Sve proživljeno ne stane u riječi. Divno, moćno, snažno, toplo, prekrasno. ️
Druženje s Anđelima uvijek bude divno. I kad pomislim da ne može više od toga, pokažeš nam zajedno s njima koliko je sve neiscrpno, neograničeno.
Biti u takvom okruženju par dana s predivnim curama u divnoj energiji ljubavi je izričito veliki blagoslov 🙏
Preporučujem od ️❤️
Nadam se da će služiti, meni svakako je. Zaista ne znam kako bi sve opisala, a da uspijem dočarati djelić svega.
Sjetila sam se prve meditacije sada kako sam se poput Fenixa ponovo rodila iz pepela. To se na neki način i dogodilo. ️❤️
Hvala 🙏”
Barbara

“Hvala Martini, hvala anđelima i predivnim dušama koje su sudjelovale na retreat-u , bilo je to druženje puno blagoslova, čudesnih iscjeljenja, prekrasnih transformacije svih sudionika. Preporuke svima koji žele promjene u svom životu.”
Nataša

“Draga Martina!
Kao što rekoh dugo vremena sam bila u “banani” usponi i padovi, ali znam da je tako moralo biti. Imam filing da je jedan dio mog puta odrađen i ostao napokon iza mene(ono još se malo moram vrtjeti u krug:) ), a sve je zapravo od samog početka vodilo prema ovome dijelu s tobom i našim anđelima. Ovih dana imam filing da sam napokon na pravom mjestu gdje pripadam poslovno i privatno. Ne znam ti opisati nekako sam mirna i stabilna. Stvari koje sam vidjela i doživjela u Fužinama bile su mi tako tople i prekrasne. Onako nekako nestvarne:) Poruke koje su mi dali o mojoj ulozi u ovome svijetu malo su me i prestrašile, iskreno. Pomislila sam hoću li ja to moći? Ali onda se sjetim da nisam sama i super mi je. Uvijek sam vjerovala, a sad sam napokon otvorena do kraja. Ekipa taman po mjeri za vikend, ne mogu ponekad vjerovati kako je moguće da kad si nekome nešto govorila, a zapravo ja sam dobila svoj odgovor :). Kao ono različite smo, a zapravo tako slične. I da, super mi je naša grupa, prava grupa podrške. Ne uspijevam stalno pisati, ali pratim odgovore i super mi je da ste tu čarobnice:))) i još i to ono što sam ti rekla otkrila sam u jutarnjim šetnjama vodu i njenu moć i stalno si slušam tvoj video potočića tako mi je super. Toliko toga bih sad pisala, riječi samo idu, ali pustiti ću malo druge da i one kažu svoje 🙂
Šaljem veliki zagrljaj i poljubac!” 🙂 🙏❤️
Sandra