Seminari

Seminar „Postavite jasne i zdrave granice – naučite reći Ne.“

Zagreb, subota 12.11.2016.

Vrijeme: 10h do 17:30  – u tom periodu tri su pauze, od kojih je jedna za ručak (uključeno u cijenu).

Mjesto: naknadno

 

Vaše tijelo reagira na sve oko vas i šalje vam ogovor Ne i Da u svakom trenutku. Kao i duša – i ona u svakom trenutku razgovara sa nama, šalje nam signale, govori nam istinu o nama. Budući da se naše tijelo, za razliku od našeg uma uvijek nalazi u sadašnjem trenutku, ono je savršeni alat za primanje poruka duše.  Neki signale osjećaju u srcu, neki u trbuhu, kroz stezanje i zatvaranje ili kroz širenje i radost. Naš jedini zadatak je osluhnuti i ostati odan onome što smo čuli.

Bez jasno postavljenih granica, bez snage da jasno kažemo NE, kad to autentično osjećamo, propuštamo živjeti svoj najljepši  život.

Dopustite si zakoračiti u radost autentičnosti i naučite postaviti zdrave i jasne granice.

 

Imate priliku sudjelovati na seminaru u iznosu od 750 kn. Redovan iznos je 900 kn.

Prijave i info: prijave@martinatisljar.com  i/ili mob: 091 4493 109. 

Prijaviti se možete i ovim putem:

 

Martina Tišljar Delić

međunarodno je priznati praktičar EFT-a (član AAMET organizacije) i praktičar Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a (član EFT Akademije). Upravo ova tehnika njena je najveća strast i pored svih znanja kojima raspolaže, često daje prednost EFT-u. Ujedno je certificirani Life coach, praktičar NLP-a, praktičar rekonektivog iscjeljivanja i hipnoze, a poznata je i kao šaptačica Anđelima.

Osim EFT završene certifikacije, prošla je i trening Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a (Matrix reimprinting using EFT) kod jednog od prvih Mastera EFT-a u svijetu Karl Dawsona zajedno sa procesom certifikacije te je stekla i status praktičara Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a. 

Zbog širine znanja i iskustva, svoje djelovanje razvija kao transformational coach. Vodi Udrugu za promicanje zdravih stilova života „Novo Sunce“ i kreator je platinastog programa Puno Srce Obilja.

Shvativši koliko se značajno poboljšao njen život kada je zakoračila na put duhovnog i osobnog rasta i razvoja promjenila je svoj životni smjer. Nakon dugogodišnjeg rada u struci po diplomi zagrebačkog sveučilišta (diplomirani je Ekonomist za unutaranju i vanjsku trgovinu)  odlučila se posvetiti radu s drugima. Motivirana svojim rezultatima i rezultatima u radu s klijentima, danas osim individualnih susreta, vodi i grupne radionice na temu duhovnog i osobnog razvoja. Njen prioritet su pozitivni rezultati i trajna pozitivna transformacija.

„Vjerujem kako u konačnici svi mi želimo biti slobodni. A put u slobodu je emocionalna sloboda i sloboda od nepodržavajućih uvjerenja. Mjenjajući svoja uvjerenja, mijenjamo svoj život i kadri smo ostvariti svoje snove. EFT  sjajan je suputnik na putu u slobodu. Rezultati koje donosi rad s ovom tehnikom dovest će EFT do ispunjenja proročanstva Cheryl Richardson: Sudbina EFT-a je da postane top iscjeliteljska metoda 21. Stoljeća. Za mene je EFT alat koji donosi duboke uvide o nama samima, ali i drugima u našem životu. Alat koji uklanja slojeve do empatije i ljubavi; alat kojim podižemo svjesnost. A cijelim tim putem pomažu nam Anđeli.”

Oglasi