Seminari

ZAKORAČITE U ŽIVOT O KOJEM STE ODUVIJEK SANJALI

NOVI SEMINAR I RADIONICA MARTINE TIŠLJAR

OSLOBODITE SVOJ PUNI POTENCIJAL

 

Dođite na seminar Puno Srce Obilja u Zagrebu 26.11.2017.

Svi imamo talente, ideje, snove, potrebu izraziti sebe u ovom svijetu. No samo rijetki od nas u potpunosti žive sve svoje potencije.
Što nas zapravo sprječava u tome i kako osloboditi svoje snage otkrit ćete na seminaru “Puno Srce Obilja”.
Kroz proces oslobađanja sebe i otpuštanja svega što vas sprječava da budete slobodni i sigurni u sebe vodit će vas Martina Tišljar. 

Na ovom seminaru imat ćete priliku:

  • osvijestiti svoje blokade
  • naučiti kako ih lako i bezbolno otpustiti
  • osnažiti svoje vizije, snove
  • prepustiti se višem vodstvu (intuiciji, Anđelima, Bogu – Izvoru…)
  • naučiti kako živjeti sebe više i biti slobodna/an

ČEKA VAS PREDIVAN POKLON NA SEMINARU

Dragi svi,

Nadam se da ste svi dobro, da se družite sa svojim anđelima i da rastete u ljubavi. Budite brižni prema sebi, najvažniji odnos u vašem životu je sa samom/im sobom.

Jako se veselim dolazećem druženju, ovaj put skroz drugačijem i malo posebnijem. Zašto? Prvo zato što sam pripremila jedan jako lijep poklon za sve polaznike. Stvaranje je bilo spontano i s puno podrške od Anđela, do mjere da su mi suze kliznule niz obraze…. Veselim se to podijeliti s vama <3️

Drugo, vrijeme je da se pozabavimo svime onime što vas spriječava da letite u životu, da dišete punim plućima i glasno i jasno izgovorite svoje ime ovom svijetu. Vrijeme je da svi počnemo živjeti sebe do kraja u potpunosti, da se darujemo sa svim svojim talentima i ljepotama. Želim vam pomoći u tome, jer sam i sama prolazila kroz razne izazove. Anđeli su me vodili kroz njih i naučila sam jako, jako puno. Vrijeme je da sve to podijelim i da vam pokažem koliko jednostavno može biti.

Svi imamo izazove, svi imamo poneku prepreku za preskočiti, uvjerenje za nadrasti – i svi imamo sposobnost da to i učinimo. Osim toga, postoje i alati, načini kako to učiniti brže, bezbolno i lako. Uz sve to imamo i nebeske pomagače – Anđele 🙂

Vrijeme je za let, napravite prvi korak ka tome.

Pozivam vas sve da dođete na seminar, ne trebate nikave posebne pripreme, predznanja, potrebna je samo volja i želja za rastom.

Sve potrebne materijale dobit ćete na radionici, ponesite si nešto s čim ćete zapisati potrebno, a slobodno i bilježnicu ako želite.

Veselim se susretu 🙂

Budite dobri i budite dobro!
Grlim,

Martina

 

 

POSEBAN POPUST ZA SVE POLAZNIKE

Sigurno će vas razveseliti vijest da je za ovaj seminar u trajanju od pet i pol sati (umjesto redovne cijene od 700 kn) kotizacija 400 kn. Zato požurite sa prijavama jer je broj mjesta ograničem.

KAKO SE PRIJAVITI?

pošaljite svoju prijavu na mail: prijave@martinatisljar.com (navedite samo puno ime i prezime i da se prijavljujete za seminar Puno Srce Obilja. . Možete nas i nazvati ili poslati SMS na broj 091 4493 109. Izbor je na vama 🙂

 

 

Prijave i info: prijave@martinatisljar.com  i/ili mob: 091 4493 109. 

Vrijeme i mjesto: Nedjelja 26.11.2017. od 12h do 17:30, Hotel Westin

Prijaviti se možete i ovim putem:

 

 

Martina Tišljar Delić

međunarodno je priznati napredni praktičar EFT-a i Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a (član EFT Akademije). Upravo ova tehnika njena je najveća strast i pored svih znanja kojima raspolaže, često daje prednost EFT-u. Ujedno je certificirani Life coach, praktičar NLP-a, praktičar rekonektivog iscjeljivanja i hipnoze, a poznata je i kao šaptačica Anđelima.

Osim EFT završene certifikacije, prošla je i trening Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a (Matrix reimprinting using EFT) kod jednog od prvih Mastera EFT-a u svijetu Karl Dawsona zajedno sa procesom certifikacije te je stekla i status praktičara Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a. 

Zbog širine znanja i iskustva, svoje djelovanje razvija kao transformational coach. Vodi Udrugu za promicanje zdravih stilova života „Novo Sunce“ i kreator je platinastog programa Puno Srce Obilja.

Shvativši koliko se značajno poboljšao njen život kada je zakoračila na put duhovnog i osobnog rasta i razvoja promjenila je svoj životni smjer. Nakon dugogodišnjeg rada u struci po diplomi zagrebačkog sveučilišta (diplomirani je Ekonomist za unutaranju i vanjsku trgovinu)  odlučila se posvetiti radu s drugima. Motivirana svojim rezultatima i rezultatima u radu s klijentima, danas osim individualnih susreta, vodi i grupne radionice na temu duhovnog i osobnog razvoja. Njen prioritet su pozitivni rezultati i trajna pozitivna transformacija.

„Vjerujem kako u konačnici svi mi želimo biti slobodni. A put u slobodu je emocionalna sloboda i sloboda od nepodržavajućih uvjerenja. Mjenjajući svoja uvjerenja, mijenjamo svoj život i kadri smo ostvariti svoje snove. EFT  sjajan je suputnik na putu u slobodu. Rezultati koje donosi rad s ovom tehnikom dovest će EFT do ispunjenja proročanstva Cheryl Richardson: Sudbina EFT-a je da postane top iscjeliteljska metoda 21. Stoljeća. Za mene je EFT alat koji donosi duboke uvide o nama samima, ali i drugima u našem životu. Alat koji uklanja slojeve do empatije i ljubavi; alat kojim podižemo svjesnost. A cijelim tim putem pomažu nam Anđeli.”