Vaši dojmovi i komentari

„Život mi je bio u takvom kaosu da sam bila očajna. Kojim putem krenuti, tko sam uopće, blokirana vrtila sam se u svom neredu. Teško sam se nosila sa svakom situacijom. Danas kad pogledam unatrag bilo je to vrijeme očaja punog antidepresiva, lošeg mišljenja o sebi gdje me svaka kritika uspjela još više spustiti. Čitajući po Internetu naišla sam na radionicu Druženje s Anđelima, Martina Tišljar i ispunila prijavnicu za dolazak.

Nesigurna u sebe krenula sam u nepoznato. Što ću otkriti o sebi, kako uopće izgleda takva radionica, što se tamo radi, kako se dobiju poruke, sve je to bila jedna velika nepoznanica. Bila sam malo prestrašena nepoznatim. Uvučena u svoju ljušturu u kojoj sam godinama živjela nisam baš imala dobro mišljenje o sebi. Svaka kritika uvreda, poniženje ili pogrdne riječi uvećavale su moju krivicu i loše mišljenje o meni samoj. Kad sam otišla na prvu radionicu bila sam vidno uzbuđena, tijelo je treperilo, kroz glavu su mi prolazila pitanja što ću doznati o sebi, hoću li izaći još jadnija. Okružena nepoznatim ljudima nisam se osjećala sigurno. Sve mi je bilo nestvarno pa i ime mog anđela, Gabrijel, Arhanđeo, ma daj, ma tko si ti? Naravno da sam u igranju svojim anđeoskim kartama tražila potvrdu toga i dobila je. U čitanju poruka za svakog od nas pozorno sam slušala i divila se porukama koje su drugi dobivali. Kad je došao red na mene, podigla sam se i plašljivo izgovorila: “Ja sam Zvjezdana”. Od iščekivanja noge su mi se toliko tresle da sam se brzo spustila na stolicu. Rečenica iz Martininih ustiju zaparala je tišinu. “Zvjezdana ti si blagoslov za sve ove ljude ovdje i za sve oko sebe…..moli se i za mene…” Suze su mi krenule niz obraz: „Zar ja, tako bezvrijedna, toliko vrijedim Bogu? Poruke koje su slijedile iz ustiju nepoznatih dale su mi vjetar u leđa, bilo je tu puno ljubavi, nježnosti, božanske podrške da je sve to zajedno promijenilo moj život. Naravno da tu nisam stala. Bila sam prisutna na svakoj sljedećoj radionici, prošla EFT, individualno savjetovanje, jer svaka radionica za mene je trenutak sreće i radosti. S nepoznatim ljudima osjetila sam veću bliskost nego s onima s kojima živim svaki dan cijeli svoj život. Martina je jednom rekla prekrasnu rečenicu: “Ne upoznajemo se nego prepoznajemo” i upravo je to meni postala svakodnevnica. Počela sam podizati pogled, prestala sam umanjivati sebe svjesna onoga što jesam, sve ljepote, nježnosti, suosjećanja i brižnosti  koju imam u sebi. Shvatila sam da je svaka osoba koju sam pozvala za stol svog života bila tu zbog mene da bi ja rasla, svaka situacija i trenutak dogodio se da bi ja rasla. Kad to osvijestiš prestaje svako osuđivanje drugih, vidiš ih drugačijim očima. Umjesto ljutnje i osvete u tvom srcu ima samo mjesta za ljubav i blagoslov. Nestao je strah od ljudi i situacija, daleko sam sigurnija u sebe. Jednostavno ljude koji nisu dobri za tvoj život pustiš da odu svojim putem ne osuđujući ih, a u tvoj život počinju ulaziti novi ljudi. Na moj put anđeli su donijeli izobilje svega, mira, ljubavi i zadovoljstva. Svako jutro budim se zahvalnošću na novom danu, dodiru s prirodom, svojom djecom. Sve je dobro, sve me podržava, imam sve što mi treba u ovom trenutku. HVALA ANĐELIMA.“

Zvjezdana (60)

 

„Moja priča s anđelima počela je u travnju 2015. na Anđeoskoj konferenciji. Na konferenciji mi je sve bilo novo, sa znatiželjom sam upijala sve što je svaka od šest govornica pričala, no u konačnici me se nekako najviše dojmila Martina.

Meditacija povezivanja s anđelima, koju je radila sa sudionicima, baš mi je sjela. Uspjela sam sve otpratiti, povezati se sa svojim anđelom, osjetiti toplinu u prsima, pustiti suzu iz oka, te čak i saznati ime svoje anđelice. Nisam mogla čekati kraj nastupa, nego sam dok je Martina i dalje pričala, na mobitelu uguglala značenje imena Hana, a kad sam vidjela da to znači milost, rekla sam si: „Vau, to je ime, sigurno nisam pogrešno čula.“

Uslijedilo je postavljanje pitanja iz publike i traženje poruka od anđela, koje je Martina kanalizirala sudionicima. Pitanje mi je odmah palo na pamet, i s nestrpljenjem sam čekala kada će djevojka s mikrofonom koja je užurbano kružila po dvorani, doći do mene. Dobila sam odgovor, jasan i zapisala ga.

Prepuna pozitivnih dojmova, svakako sam htjela nastaviti svoju priču s anđelima, te pronašla na internetu da Martina ubrzo održava radionicu Druženje s anđelima. U razgovoru sam spomenula koje pitanje sam joj postavila i koji odgovor mi je dala, na što je Martina iznenađeno rekla: „Ja sam dobila poruku od anđela da se moram javiti curi kojoj sam na konferenciji rekla da je nevidljiva. Nisam znala kako da te nađem, čak sam mislila kontaktirati organizatoricu da mi pomogne, i gle, ti mi sad dođeš na radionicu!“

Neću lagati ako kažem da sam se osjećala baš baš posebno! Kako sam u to vrijeme bila nezaposlena, Martinin poklon puno mi je značio. I bio je to divan poklon. Na čitanju sam dobila dosta poruka od anđela, savjeta, smjernica, podrške… te odgovore na pitanja koja sam sama odabrala postaviti. Između ostalog, anđeli, tj. Martina kanalizirajući njihove poruke, rekla je: „Anđeli te vole jer si čista. I navijaju za tebe. Zato si i dobila ovaj poklon. To je poklon od mene i od anđela.“ Pa hvala Martina!

Dan nakon individualnog čitanja, znači doslovno sutradan, dobijem poziv iz firme u kojoj sam stažirala, s upitom da li želim na cca mjesec dana mijenjati djelatnika koji je na bolovanju. Naravno da sam pristala i prepustila se izazovima koji je posao donosio sa sobom. Kako je poruka koju sam dobila na konferenciji, a i na individualnom čitanju, između ostalog bila da sam nevidljiva i da se moram pokazati, odlučila sam se na nešto što mi je dotad bilo nepojmljivo. Prijavila sam se na sudjelovanje na jednom kvizu, rekavši sebi neka bude što bude. Slijedila sam savjete i poruke koje sam dobila, odvažila se i čekala…. i negdje tri tjedna nakon individualnog čitanja, dobila poziv i sudjelovala sam kao natjecateljica u kvizu. I ne samo da se nisam onesvijestila i osramotila, i ne samo da sam preživjela strah od bivanja na televiziji, nego sam čak i odnijela pobjedu!

Još jedna zanimljivost dogodila se ubrzo. Prije bih mogla reći čudo. Poslala sam otvorenu molbu za posao u struci i dobila taj posao. Zašto je to čudo? Pa čudo je u neku ruku i naći posao danas. Ali ovime je još veće, jer se radi o državnoj službi, školstvu i dobivanju posla bez ičije veze, i to samo na osnovu jedne otvorene molbe mailom, za koju mi je inspiracija da ju pošaljem došla spontano jedno jutro.

U međuvremenu sam položila stručni ispit, i to s nevjerojatnom lakoćom. I dobila ugovor na neodređeno! I uživam u poslu kojeg radim. A radim s djecom. Martina mi je na jednoj radionici kada nam svima daje poruke od svog anđela, taman pet dana nakon što sam potpisala ugovor, rekla: „Vidim djecu. Imaš dar rada s djecom. Blagoslivljaj djecu. I Marija će pomagati.“

I dalje dolazim na Martinine radionice Druženje s anđelima. Pitam. Slušam poruke. Nekad ide lagano. Nekad se i naprežem dok je ne dešifriram. Često se naljutim ako je ne čujem. Ali s radošću i povjerenjem, puna zahvalnosti, nastavljam taj put.“

Marina

 

“Stigla sam puna očekivanja. Doista, nešto sam očekivala. Nisam bila svjesna što, ali doista, očekivala sam …….. možda čudo.

A čudo se i dogodilo, i ne samo jedno, više njih. Stigli su anđeli  i igrali se s nama. I ne samo igrali.

Divna meditacija koju je Martina onako ugodnim hipnotičkim glasom vodila uvela nas je u svjesno druženje s anđelima. Mene svakako je. Osjetila sam ih, vidjela i čula. Predivno, tri čuda od jednom.

I ono što me je oduševilo, trenutna je potvrda da je ono što sam čula i poruku koju sam dobila istina! Toliko je veselje bilo u meni.

Hvala Martini ne samo na vođenju meditacija, već na skrivenoj podršci koju nam je pružala, na podršci njenih anđela. Hvala anđelima, mojima, tuđima, svima. Hvala svima prisutnima.

Ono što je posebno ostavilo utisak na mene je činjenica da mogu vjerovati u to što čujem. Vjerujem da je i to velika vrijednost ovakvih radionica. Da ne moram sama otkrivati i provjeravati jesu li moja iskustva istinita ili su posljedica moje mašte. I zbog toga sam zahvalna Martini.

Mislim da to što jedva čekam slijedeću radionicu sve govori o tome kako je bilo.”

Srdačno

Dolores

p.s.

Nadam se da je i moj anđeo čuvar zadovoljan ovim riječima, HI Hi.

Upravo mi je rekao da je, zadovoljan je.

A kako znam.

Dođite na radionicu i vi ćete saznati.

Dolores

 

“Moje putovanje s Martinom

Sve je zapravo počelo slučajno, barem sam tada tako mislila. Za svoj 33.rođendan poklonila sam si radionicu druženja s anđelima.  Za jednu racionalnu osobu, logično-analitičkog uma sklonu kontroli bio je to  izbor jednak skoku padobranom (ili još i gori ako uzmemo u obzir činenjicu da su kod skoka  padobranom ipak nešto poznatije i predvidljivije okolnosti).

Došla sam na prvu radionicu ponosna i pomalo uplašena  jer skačem u nepoznato, a ako ćemo iskreno nemam ni padobran. Grupa se činila simpatičnom (što je često s grupama čudnih ljudi:), olakšavajuće je bilo što nikoga ne znam i mogu biti sve što poželim. Tada mi je bilo važno da baš u tom trenu ne potvrđujem teoriju  kako je svijet mali i kako se svi zapravo preko nekog znamo. Trebao mi je siguran prostor da upoznam neke nove dimenzije sebe, za to sam očito bila spremna.

Nakon prvobitne analize skok i nije bio tako strašan, padobran se otvorio kao i cijeli novi svijet. Svaka vježba i meditacija bila je sve ugodnija i vodila me baš tamo gdje sam trebala doći, k sebi. Točno se sjećam trenutka kada sam spoznala kako se Martinin glas u vođenim meditacijama transformira i sve postaje  jednostavno i prelijepo. Točno se sjećam trenutka kada sam shvatila koliko je Martina  nenametljivo snažna, kako intuitivno vodi svakog od nas i daje mu baš onoliko koliko u tom trenu može prihvatiti. Tu snagu i spsobnost imaju samo rijetki.

S ljudim koji se iskušaju skočiti padobranom dogode se  dva moguća scenarija. Ili nikada više ne skoče ili nastave skakati. Ja sam odabrala ovo drugo.

I tako je nekako sve počelo i spontano krenulo. Moje putovanje  nije odmah bilo jasno postavljenog cilja, brzo odvijajuće i i instant primjenjivo u svakodnevnom životu. Putovanje promjene je, kao i sve u životu, proces. Doći do sebe i nije najlakša stvar na svijetu. Ego i strah moćni su saveznici koji na svojoj strani imaju otpor i preispitivanje i teško ih je samo tako napustiti. Ali svakom radionicom, svakim mailom i susretom s Martinom  moje klupoko se počelo odmotavati i ja sam počela biti otvorenija za upoznavanje sebe.

Postepeno sam se prepuštala i letjela. Na padobran više nisam ni mislila. Bio je to sigurana let gdje sam upoznala svoje anđele, svog duhovnog vodiča,putovala u prošle živote , dobivala i davala poruke i pri tome doživljavala prekrasna i zabavna iskustva. Kako je strah nestajao prepuštao je sve više mjesta ljubavi i spoznaji da je sve što mi treba i što trebam znati zapravo oduvijek i uvijek bilo ovdje, u meni i za mene.

Druženja s Martinom i anđelima postali su neprocijenjivi i nezamjenjivi dio moga života. Veselim se svakom novom susretu koji me vraća na ono izvorno i intuitivno što zapravo znam, ali u strci svakodnevnog života često negdje zametnem. Poruke koje dobijam potvrđuju mi da da sam baš tu gdje trebam biti i da, kako god, sve će uvijek biti najbolje za mene.Najbolje pri tome ne znači da će sve i uvijek biti samo dobro nego da će u moj život doći iskustva, ljudi i lekcije koje mi trebaju. Ta spoznaja daje mi snagu i pokazuje koliko me život beskrajno voli i omogućava mi da rastem.

I zato…hvala ti draga Martina što si na mom putu, što  me učiš letjeti, gledati život i svijet iz drugačije perspektive . Bez tebe danas u tom smislu ne bi bilo velikog dijela mene <3″

Tanja

 

Martinu sam upoznala prije godinu i pol dana. Od tada mi se život promijenio do te razine da se na trenutke ne prepoznajem J Sa anđelima sam komunicirala i prije ali vrlo sramežljivo i mogu reći sa nekom dozom straha. Nakon čitanja i druženja s anđelima kod Martine sve se promijenilo. Anđeli su postali moji stalni suputnici i prijatelji. Postala sam opuštenija. Strah je nestao i sada svakodnevno komuniciramo J Volim taj osjećaj sigurnosti, kada znam da uvijek imam svoje čuvare koji mi žele samo ono najbolje a ja samo trebam dopustiti i prepustiti sve njima. Beskrajno sam zahvalna što sam upoznala Martinu koja nam je voljna prenijeti poruke anđela i kroz radionice druženja s njima nam pokazati da nikada nismo sami i napušteni i da možemo biti beskrajno sretni i ispunjeni.

Beskrajno zahvalna ♥

Valentina

 

Pod dojmom sam još uvijek 🙂. Osjetila sam neopisivu toplinu i uzbuđenje na radionici. Od srca sam se nekoliko puta nasmijala i od sreće zasuzila.

Andreja (33)

Druženje s Anđelima uvijek donosi nešto neočekivano… Dođeš s jednim ciljem, a odeš izliječen, sretan, „Novi“. Uvijek mi je žao što je završilo 🙂

Nataša (38)

Pozitivan, neobičan osjećaj smirenosti. Nešto novo, nešto ugodno, nešto oslobađajuće.

Irma (31)

Bilo je prekrasno iskustvo, puno, puno prelijepih slika. Iskustvo koje bih htjela ponovo proći. Supeeer…

Dalija (34)

Predivno, pozitivno, zanimljivo iskustvo.

Vladimira (38)

Prekrasno i radosno iskustvo sa mnoštvom Anđela i prekrasnih duša.

Gabrijela (40)

Došla sam puna očekivanja, a odlazim sa puno više od očekivanog. Velika HVALA!

Marina (33)

Prekrasno. Sve sjaji u meni i oko mene!

Sonja (46)

Osjećam se smireno i potpuno.

Tihana (45)

Mir.

Sunčica (45)

Prekrasnoća! Čisti užitak. Toplina u srcu, osmjeh na licu nisu nedostajali ni na trenutak. Hvala 

Andreja (33)

Predivno. Ispunjena sam i ZAHVALNA!

Antonija (36)

 

 

PUTOVANJE U PROŠLE ŽIVOTE S ANĐELIMA

Nezaboravno iskustvo nabijeno emocijama koje su me zaokupirale i par dana nakon regresije. Analizirajući živote koje sam “vidjela/osjetila” shvatila sam da zaista imaju veliki utjecaj na moj sadašnji život. Određene situacije se očito ponavljaju kao obrazac ili “pokvarena ploča”. Pošto ne želim da se iste negativne “priče” ponove, odlučila sam izmjeniti obrasce u ovom životu i osloboditi se straha koji me skoro paralizirao i u sadašnjosti. Zaista, ako sam se učinila robom zbog određenih okolnosti, pa tada mogu i ispraviti pogrešna uvjerenja i osoboditi se. Regresija mi je uvelike pomogla u potvrdi da vapim za novim obrascima u životu i da su promjene nužne i to SADA, ODMAH. Ipak, ne želim biti pokvarena ploča u nekom drugom životu…

Ivana (33)

Izvrsno. Vrlo jasno i intenzivno.

Irena (31)

Huh. Dobro je. Bilo je turbo intenzivno. Na polasku sam zatražila Anđele odgovor i dobila sam ga. Poveo me baš tamo gdje sam morala vidjeti što, zašto i kako. Hvala svim Anđelima na podršci, hvala Martini na svemu. Apsolutno svemu.

Dubravka (44)

Energetski vrlo intenzivno. Emocionalno također snažno. Dobila sam uvid u više sfere vlastite duše.

Gabrijela (40)

Super. Nove spoznaje koje mi pomažu riješiti probleme u ovom životu.

Ivana (34)

Proživljavajući život francuskog vojnika, osjetila sam tri stanja svijesti vezano za njegovu životnu dob. Prvo mladenačku bahatost, ponos i tvrdoglavost; drugo ravnodušnost, razočarenje; treće, staračku usamljenost u Domu vojnih invalida gdje ostarjeli, pretili ratni veteran čezne za bliskom osobom, nekim svojim i žali što je ostao tako sam. Prolazeći kroz život usamljene žene koja živi u siromaštvu dalmatinske zagore učim strpljenje. Vječno u crnim haljinama sa praznom zdjelom u rukama hodajući po kršu i sakupljajući bilje učim brinuti se sama o sebi. Netko blizak je daleko ali od njega ništa ne očekujem, ne žalim i nemam osjećaj gorčine. Smrt dolazi kao izbavljenje. Najfascinantnije mi je što sam doživjela sve te emocije i uvidjela kako je na sadašnji život utjecao taj osjećaj silne čežnje za nekim bliskim.

Mira (57)

Opet mi se dogodilo da sam doživio nešto što nisam očekivao. Dobio sam uvide koji su bili tako dobri da su mi olakšali sadašnje trenutke života.

Igor (54)

Osjećam da sam nešto dobila i sretna sam zbog toga jer nisam ništa očekivala. Hvala Anđelima i Martini!

Željka (44)

Puno pozitivnih dojmova i saznanja.

Željka (34)

Vrlo pozitivno i pobuđujuće, oslobađanje energije i ispunjavanje spoznaja.

Mario (40)

Prije regresije osjetio sam uzbuđenje jer sam znao da to moram učiniti. Samim tim iskustvom sam sada svjesniji tko sam (i zašto sam ovakav kakav jesam) i to mi je dalo novu snagu i samopouzdanje.  Ali to nije kraj, dalje moram osobnim naporima nastavit svoj put do istinske spoznaje samog sebe.

Anto (26)

Smirenost. Puno toga sam saznala o sebi uz pomoć Martine.

Zvjezdana (54)

 

 

DRUŽENJE S ANĐELIMA – Individualno PORUKE O TEBI

 

Moje individualno čitanje prošlo je izvan mojih očekivanja. Već sam i prije imao iskustva u komunikaciji sa anđelima, ali bez zadrške, ova je bila “najintenzivnija” i meni osobno jako bitna. Naime, već sama meditacija me je dovela vrlo brzo u stanje blaženstva u kojoj sam osjetio i vidio prisutnost mojih anđela. Zatim razgovor s njima. Uz pomoć Martine mi je odgovorio na neke bitne životne brige koje su me tada mučile. Govorili su mi o stvarima koje znamo samo Bog i ja… Nakon ovog druženja, komunikacija s mojim anđelima na putu do doma postala je još jasnija, “čištija” i sada svakodnevna. Iz sveg Srca preporučam odlazak na takvu seansu svim ljudima. Onima koji već imaju iskustva u tom polju jer će si samo oplemeniti svoje znanje i onima koji nisu nikad imali priliku. Za one koji uopće ne vjeruju u ovakve stvari također preporučam, jer nemaju izgubiti ništa, a mogu dobiti SVE!

Goran

 

„Dok sam putovala „umom“, sve mi je bilo nekako daleko, teško i nedostižno, uvijek tamo negdje drugdje i sutra. No, kad sam odlučila dopustiti si pomoć  naših nebeskih prijatelja, dragih Anđela, sve je krenulo nabolje i prema onomu od čega sam uvijek bježala. Prema putovanju „srcem i u srce“. Zato, hvala mojim  vjernim i strpljivim Anđelima što su me uputili  i  doveli na radionice kod Martine! Podrška, pomoć,razumijevanje i  ljubav  koje takva anđeoska druženja pružaju su iznimna i nemjerljiva. Sretna sam što sam dio te priče.“

An.

 

 

Krenula sam uzbuđeno na sastanak s Martinom i anđelima.

Topla dobrodošlica, otvorene ruke i srce.

Toliko različito od mene.

Sjedoh i prepustih se.

Prve Martinine riječi su bile, hvala ti na povjerenju.

Hm, zar? Nisam bila toga svjesna. Baš lijepo.

S tom rečenicom Martina i anđeli krenuli su slati poruke i poruke, što meni znane a što ne znane. Potvrđeno mi je ono čega sam bila svjesna, kao što mi je ukazano na ono čega nisam bila svjesna ali je moje srce potvrđivalo da tako jest.

Energija cijelog događaja susreta bila je predivna. Suze radosnice, zagrljaj svjetla i anđela.

Onaj moj anđeo „Aziel“, s kojim sam nekoliko puta bila u kontaktu, predivan je arhanđeo Raziel, i njegova me reakcija sada toliko obradovala.

Obradovala me je spoznaja da mogu komunicirati s anđelima i da je sve ono što sam sumnjala, a što se odnosi na susrete s anđelima bila istina.

Martina se nježno i s povjerenjem predaje anđeoskom vodstvu, sluša ih i ne sudi, samo prenosi poruke ljubavi i podrške.

Bivate iznenađeni porukama vezanim za vas i o vama, koje nitko nikako nije mogao znati, pogotovo ne osoba koju ste tek upoznali.

Osjetite dodire i energiju anđela i bivate poneseni na valovima svjetla i ljubavi, osnaženi da krenete dalje ili čak počnete nešto potpuno novo.

Vaše srce biva dotaknuto!

Zahvalna sam na tom susretu, anđelima i Martini što sebe daje na ovakav način.

Hvala

Dolores

Jedna misao o “Vaši dojmovi i komentari

  1. Povratni ping: Istinite priče o anđeoskom dodiru koji može promijeniti život – Alternativa Informacije

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s