Upoznajte Martinu

“Živjeti u radosti, zahvalnosti, povjerenju i ljubavi moja je osobna misija. I radost mi je i privilegija svoja znanja dijeliti s drugima i pomoći im da osvijeste svoju osobnu moć i ljepotu. A taj netko možda si baš ti!”

Martina

Martina razgovara s Anđelima 🙂 i upravo zato mnogi ju nazivaju šaptačicom Anđelima. Tom pozivu posvećuje većinu svog vremena pa ju možete susresti u većini gradova diljem Hrvatske, a povremeno i inozemstvu.

 

“Razgovaram s Anđelima, prihvaćam stvarnost u svoj svojoj pojavnosti i svakodnevno činim nešto da budem bolja, da više volim sebe i svijet oko sebe. Ulažem puno u svoj osobni rast, a cijelim putem, pomažu mi Anđeli.

Danas vjerujem u čuda jer vjerujem u sebe! Anđeli su me naučili da čuda ne postoje, ne u smislu u kojem mi mislimo o njima. Ono što mi nazivamo čudima je jednostavnost u svom prirodnom stanju. Život sam je čudo, svi smo mi Božansko čudo.”

Za sebe će reći da je “obična”, jednostavna osoba, no njeno djelovanje ipak je pomalo “neobično”. Martina održava radionice, seminare pod nazivom Druženje s Anđelima, a radi i individualna savjetovanja s Anđelima. Pored svega toga uložila je puno vremena i truda u edukacije i danas je EFT Trener, napredni praktičar EFT-a i  Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a.

 

„Vjerujem kako u konačnici svi mi želimo biti slobodni. A put u slobodu je emocionalna sloboda i sloboda od nepodržavajućih uvjerenja. Mjenjajući svoja uvjerenja, mijenjamo svoj život i kadri smo ostvariti svoje snove. EFT  sjajan je suputnik na putu u slobodu. Rezultati koje donosi rad s ovom tehnikom dovest će EFT do ispunjenja proročanstva Cheryl Richardson: Sudbina EFT-a je da postane top iscjeliteljska metoda 21. Stoljeća. Za mene je EFT alat koji donosi duboke uvide o nama samima, ali i drugima u našem životu. Alat koji uklanja slojeve do empatije i ljubavi; alat kojim podižemo svjesnost. A cijelim tim putem pomažu nam Anđeli.”

Martina s Anđelima komunicira kroz meditaciju, pisanje, razgovore; dopušta im da ju “koriste”, posebno u radu s ljudima i kada vodi seminare. Druži se s Anđelima s kojima djeluje na razne načine, a najvažniji je služenje drugima. Često ističe kako je jednostavnost najbolji izbor i Zahvalnost i Ljubav oplemenjuju naše postojanje.

“Zahvalna sam i tebi jer si ovdje i čitaš ovo, nije slučajno da je tako. Možda su te baš Anđeli doveli ovdje :)”

S ljubavlju,

Martina

Profesionalna BIO:

 

Martina Tišljar

poznata je kao šaptačica Anđelima (Angel Whisperer). Osim toga međunarodno je priznati praktičar EFT-a koju je učila pod okriljem AAMET organizacije, a danas je član EFT Akademije koju je utemeljio jedan od prvih mastera EFT-a u svijetu, Karl Dawson. Upravo ova tehnika njena je najveća strast i pored svih znanja kojima raspolaže, često daje prednost EFT-u. Ujedno je certificirani Life coach, praktičar NLP-a, praktičar rekonektivog iscjeljivanja i hipnoze.

Osim EFT završene certifikacije, certificirani je praktičar i Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a (Matrix reimprinting using EFT).

Zbog širine znanja i iskustva, svoje djelovanje razvija kroz radionice, seminare i individualna savjetovanja.

Shvativši koliko se značajno poboljšao njen život kada je zakoračila na put duhovnog i osobnog rasta i razvoja promjenila je svoj životni smjer. Nakon dugogodišnjeg rada u struci po diplomi zagrebačkog sveučilišta (diplomirani je Ekonomist za unutaranju i vanjsku trgovinu)  odlučila se posvetiti radu s drugima motivirana i svojim rezultatima i rezultatima u radu s drugima. Njen prioritet su pozitivni rezultati i trajna pozitivna transformacija.

Web:

Web Puno Srce Obilja: Puno Srce Obilja

Privatni Facebook (frineds requests): facebook/martina.tisljar

Martina Tišljar: facebook/Martina Tisljar

Druženje s Anđelima: facebook.com/Druženje s Anđelima

Puno Srce Obilja: facebook/punosrceobilja

Grupa Prijateljstvo s Anđelima: facebook.com/grupa Prijateljstvo s Anđelima

8 misli o “Upoznajte Martinu

  1. Draga Martina,drago mi je sto sam veceras posjetila ovaj sajt.On mi je kao oslonac,koji mi jos vise daje nadu za divni paralelni svijet ,bez kojeg se nemoze -svijet andjela.Lijepo je sto postoji ovakav sajt i posjrcivacu ga kada mi budu potrebne smjernice za komunikaciju sa mojim andjelima cuvarima.

    Veliki pozdrav,
    Hristina

  2. Povratni ping: Anđeoska konferencija – Alternativa Informacije

  3. Povratni ping: Anđeoska konferencija – Centar za osobnu izvrsnost

  4. Povratni ping: 18-19.4.2015. ANĐEOSKA KONFERENCIJA Mesto održavanja: Beograd - Antistres Vodič

  5. Povratni ping: Anđeoske vikend konferencije u Zagrebu i Beogradu

  6. Martina je istovremeno nježna, samozatajna i vrlo intuitivna osoba. Pristupi vam a da toga niste ni svjesni. Svaki susret sa Martinom je korak naprijed u pronalasku onoga tko mi stvarno jesmo. Tek završi jedna radionica ja se već veselim slijedećoj.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s